Managed hosting door True

Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Channel AwardsStemmen

ENGLISH

Stem op uw favorieten voor de Channel Awards 2019


Channel Awards 2019

In december organiseert Channelweb de achtiende editie van de Channel Awards. Tijdens dit netwerkfeest voor de channelmarkt worden awards toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich dit jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Uit de partijen die zijn voorgedragen is een selectie gemaakt door de vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van fabrikanten, distributeurs, resellers en eindgebruikers. Lezers en bezoekers van Channelweb.nl kunnen van 5 juli tot en met 11 november 2019 eenmaal per categorie hun stem uitbrengen. Deze stemmen tellen voor 50% mee in de einduitslag, de professionele vakjury bepaalt de resterende 50%.

Om het stemproces eerlijk te laten verlopen vragen wij u om uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

Uiteraard worden deze gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. Na een check op uw gegevens (authenticiteit en uniciteit) ontvangt u per e-mail een unieke stemlink om eenmalig te stemmen. U kunt uw stem uitbrengen tot en met zondag 11 november.


Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Geslacht *
Man    Vrouw
Werkzaam bij *

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de channelmarkt en de laatste updates ontvangen over de Channel Awards 2019? Meld je dan hieronder aan voor de Channelweb-nieuwsbrief!

   Ik wil dagelijks per e-mail de gratis Channelweb-nieuwsbrief ontvangen
   Ik wil drie keer per week de gratis Channelweb Whitepaper-nieuwsbrief ontvangen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.