Reserveer uw tafel tijdens de Channel Awards 2018, hét netwerkfeest van het jaar!Channelawards 2018

Channelweb organiseert op 11 december 2018 de zeventiende editie van de Channel Awards. Tijdens dit netwerkfeest voor de channelmarkt worden twintig awards binnen vijf categorieën uitgereikt. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich dit jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Wilt u graag met uw team en/of uw belangrijkste relaties bij dit evenement aanwezig zijn? Dat kan! Word partner van de Channel Awards 2018.

Deze avond is de perfecte gelegenheid om uw belangrijkste relaties te spreken in een informele setting en tevens te netwerken met vakgenoten. U ontvangt uw gasten in een spannende ambiance, op een informele en persoonlijke manier.

Verbind uw naam aan de belangrijkste ICT-channelprijzen van Nederland
Branding van uw bedrijf of merk via multimediale marketingcommunicatie
U doet aan relatiebeheer tijdens een prachtig avondvullend programma
U kunt kennis en ervaring uitwisselen met vakgenoten tijdens meerdere momenten gedurende de avondWilt u aanwezig zijn tijdens hét netwerkfeest van het jaar voor de Nederlandse channelmarkt? Reserveer dan nu uw tafel door contact op te nemen via onderstaand contactformulier, itmedia@jaarbeurs.nl of +31 (0)30 295 59 11.

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen over de Channel Awards 2018Informatie aanvraag
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.